Uvjeti prodaje

Kako kupovati

Webshop Tester.hr omogućuje dva načina kupovine: kao registrirani korisnik i kao gost korisnik. Kupnja za registrirane korisnike je najsigurnija te pruža dodatne mogućnosti, kao što su: brži proces narudžbe i naplate, provjera statusa narudžbi, pregled prošlih narudžbi, izmjena podataka korisničkog računa, izmjena lozinke, spremanje dodatnih adresa za dostavu i načini plaćanja.

Načini plaćanja

Na Tester.hr webshopu nudimo virmansko plaćanje i plaćanje pouzećem. Kod izbora virmanskog plaćanja, na svoju e-mail adresu ćeš dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebaš uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možeš izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćaš svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo ti naručene proizvode. Plaćanje pouzećem je moguće odabrati kod narudžbe proizvoda i to kod odabira dostave na adresu putem našeg logističkog partnera. Potvrdom uvjeta korištenja pristaješ da se tvoji računi za narudžbe na Tester web shopu dostavljaju elektroničkim putem (e-mailom) osim ako izričito ne zatražiš drugačije.

Primjer ispunjavanja uplatnice:

Uplatnica 

Dostava

Cijena dostave paketa proizvoda iznosi 28 kn ako se koristi dostava na adresu (ako se odabere plaćanje pouzećem tu uslugu naplaćujemo dodatnih 5 kn), odnosno 20 kn ako se koristi usluga Tisak dostave na kiosk. Dostava u iznosu većem od 400 kn je besplatna.

Reklamacije

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ako pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučamo da odbiješ primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti Tester d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte na e-mail adresu: info@tester.hr ili na adresu: Tester d.o.o., Radnička ulica 42, 10370 Dugo Selo. U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda.

U slučaju opravdane reklamacije trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi Tester d.o.o. U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili načina na koji je proizvod vraćen (proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun) proizvod će se dati na vještačenje vještaku ili stručnoj pravnoj osobi. U slučaju da se vještačenjem utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak zamjene proizvoda snosi Tester d.o.o., a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi kupac.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

Online rješavanje sporova 

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju bit će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

Povrat robe

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) imaju svi kupci Tester web shopa. Povrat je moguće zatražiti u roku od 14 dana. Troškove povrata robe snose kupci. Ako osoblje Tester web shopa procijeni da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na Vaš račun. Ako roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena), morat ćete platiti poštarinu u iznosu od 28 kn kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Recenzije proizvoda

Korisnik ostavljanjem recenzija proizvoda na stranici www.tester.hr suglasan je s korištenjem istih u cilju promidžbe od strane Tester d.o.o. ili treće strane (brenda / proizvođača). Navedene recenzije mogu se objaviti u pisanom ili digitalnom obliku na društvenim mrežama Tester d.o.o. ili treće osobe. Za sve dodatne upite i nejasnoće obratite se na info@tester.hr.

Zaštita podataka

Korisnik prilikom kupnje ostavlja minimum informacija potrebnih za izvršavanje obveza što u našem slučaju znači da podaci poput imena i prezimena, adrese, broja telefona i e-mail adrese koristimo za razmjenu s logističkim partnerom kojeg koristimo za dostavu. Navedeni podaci se kod logističkog partnera ne spremaju trajno nego se koriste za izradu naljepnica i izvršavanje obveza dostave proizvoda s Tester.hr webshopa. U slučaju registriranog korisnika vrijede ista pravila Ako je registrirani korisnik ispunio anketu koju koristimo prilikom spremanja proizvoda navedena se koristi isključivo od strane Tester.hr webshopa i ne dijeli se s niti jednom trećom stranom. Ti podaci se mogu naknadno koristiti uz prethodnu privolu kontakta putem nekih od kanala za posebne ponude ali opet samo od strane Tester.hr webshopa a ne od treće strane. Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje, nemogućnost slanja dodatnih/posebnih ponuda ili izmjenu u bilo kojem trenutku. Za dodatne informacije predlažemo da pročitate sve o Zaštiti podataka.

 
 

Brendovi u tester boxu

Subrina professional

Ziaja

Curaprox

Mala od lavande

Alavi

Skincode

NuMe

Pickbox

Geomar

Maybelline New York
Medikol
Giardino dei sensi
Uriage
Juliana nails
Eveline
L'Angelica
Cera di cupra
Hello beauty
Almagea
Avon
Kozmo
Avene
CL Med
dr.brandt
Ducray
Aura kozmetika
Nicole
Mizon
SVR
Amika
Apivita
Neoviderm
Novexpert
Roc
Essence

Prati nas na

facebook instagram youtube

Budi informirana

Među prvima saznaj sve o najnovijim akcijama, promocijama i novostima vezanima za Tester box.