Program vjernosti

Što je Tester program vjernosti?

Kako bismo tvoju aktivnost na Tester webshopu dodatno nagradili, osmislili smo poseban program putem kojeg možeš ostvarivati dodatne popuste na kupnju - Tester program vjernosti.
Program je kreiran na način da svojom aktivnošću na Tester webshopu skupljaš bodove koje možeš mijenjati za popuste na sljedeće kupnje na odabrane kategorije proizvoda, boxeve ili besplatnu dostavu za tvoju sljedeću narudžbu. Bodovi ti se dodjeljuju za svaku:

• Kupovinu (1 kn = 1 bod)
• Recenziju (1 recenzija = 5 bodova)
• Popunjavanje ankete (20 bodova)
• Pretplatu na newsletter (10 bodova)
• Preporuku boxa prijatelju koja rezultira kupovinom (100 bodova)

Kako se prijaviti?

Posebna prijava na Tester program vjernosti nije potrebna - u program se učlanjuješ samim procesom registracije na Tester.hr webshopu. 

Zamijeni bodove za pogodnosti

Svoje skupljene bodove iz Tester programa vjernosti zamijeni za popust na kupovinu boxova ili proizvoda iz webshopa. Da bi bodovi bili vidljivi u profilu potrebno je da prođe vremenski period za obračun bodova. Bodove mijenjaj za popuste na kupovinu unutar svoje košarice po principu 1000 bodova = 50 kuna popusta.

 

Brendovi u tester boxu

Subrina professional

Ziaja

Curaprox

Mala od lavande

Alavi

Skincode

NuMe

Pickbox

Geomar

Maybelline New York
Medikol
Giardino dei sensi
Uriage
Juliana nails
Eveline
L'Angelica
Cera di cupra
Hello beauty
Almagea
Avon
Kozmo
Avene
CL Med
dr.brandt
Ducray
Aura kozmetika
Nicole
Mizon
SVR
Amika
Apivita
Neoviderm
Novexpert
Roc
Essence

Prati nas na

facebook instagram youtube

Budi informirana

Među prvima saznaj sve o najnovijim akcijama, promocijama i novostima vezanima za Tester box.

Tester box je usluga online pretplate na testere ekskluzivnih proizvoda top beauty & lifestyle brendova. Nakon što je ovaj koncept doživio uspjeh na svjetskoj razini, donosimo ga i u Hrvatsku! Pretplati se na svoj box i svaki mjesec zaprimi pet vrhunskih proizvoda na svoj kućni prag ili ih pošalji prijateljici.

Kako bismo bili sigurni da će ti proizvodi odgovarati, popuni kratku anketu i otkrij nam svoje kozmetičke preference, a mi ćemo tvoj box prilagoditi samo tebi. I sve to zapakirano u divnu kutiju za koju ćeš sigurno pronaći drugu namjenu.

Kada zaprimiš kutiju, posjeti naš web, ocjeni proizvode, kupi ih u punoj veličini ili pogledaj naše savjete za njihovo korištenje. Budi u trendu, otkrij svijet kozmetičkih noviteta i rezerviraj svoj Tester box danas!

2015 © Tester box. Sva prava pridržana.