O nama

Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč

Voliš isprobavati beauty & lifestyle novitete, čak i prije nego stignu na police? Smatraš da, uz svoj brzi tempo života, nemaš dovoljno vremena za sebe? Ulazak u drogeriju stvara ti glavobolju jer ne znaš odakle krenuti? Onda će te Tester box oduševiti!

Tester box projekt je dvoje mladih, vrijednih kreativaca, Ivane i Dražena. Nakon višegodišnjeg rada u velikim korporacijama, pokretanja vrlo popularnog portala Šminkerica te godina praćenja trendova u industriji ljepote, pokrenuli su prvu hrvatsku kutiju na pretplatu, marketinški koncept koji je u inozemstvu vrlo popularan.

Kupovinom Tester boxa 22. u mjesecu beauty & lifestyle noviteti stižu na tvoj prag u kutiji koja iz mjeseca u mjesec oduševljava svojim temama i dizajnom. U boxu stiže pet ili više noviteta iznenađenja (testera, putnih i punih veličina) koji nerijetko višestruko premašuju cijenu boxa svojom vrijednošću. Nakon toga ih isprobaj, ocijeni na Tester webu i skupljaj bodove vjernosti koje možeš mijenjati za popuste na kupovinu novih boxova i proizvoda na našem webshopu.

 

 

Ivana Blažoti Mijoč, CEO              
Dražen Mijoč, COO              

Brendovi u tester boxu

Subrina professional

Ziaja

Curaprox

Mala od lavande

Alavi

Skincode

NuMe

Pickbox

Geomar

Maybelline New York
Medikol
Giardino dei sensi
Uriage
Juliana nails
Eveline
L'Angelica
Cera di cupra
Hello beauty
Almagea
Avon
Kozmo
Avene
CL Med
dr.brandt
Ducray
Aura kozmetika
Nicole
Mizon
SVR
Amika
Apivita
Neoviderm
Novexpert
Roc
Essence

Prati nas na

facebook instagram youtube

Budi informirana

Među prvima saznaj sve o najnovijim akcijama, promocijama i novostima vezanima za Tester box.