ŠTO SVE MOŽETE OČEKIVATI AKO PROMOVIRATE SVOJ PROIZVOD KROZ TESTER BOX?

1.

FB

Mjesečni Facebook reach na Tester box pageu preko 62.000! Za svaki full size proizvod uplaćujemo i zasebni promoted post, dok će se cjelokupan sadržaj boxa naći u promoted postu trajanja tjedan dana.

Naše Facebook objave su fokusirane, interaktivne i redovno sadrže call to action. Posebno smo ponosni na komunikaciju s korisnicama za koju redovno dobivamo pohvale - naš response rate je 100% dok nam je stranica ocijenjena od strane korisnica s 4,8 (maksimalna ocjena je 5). 


2.

 

 

YT

2017. je bila godina video marketinga a za 2018. se predviđa da će biti još izraženija. Sudeći po Recode izvještajima, u 2018. će mobilno video oglašavanje rasti za nevjerovatnih 49% iliti do 15 bilijuna (da, bilijuna) USD. Znate li da je Tester box jedini hrvatski beauty box s video sadržajem? Ako smatrate da smo pretjerali s predviđanjima pročitajte više na Huffington Post i/ili pogledajte zanimljivu infografiku na Marketing Profs.

Uz plasman proizvoda u Tester box čekaju vas minimalno četiri unboxing videa i/ili video tutorijala s uputama za korištenje proizvoda vodećih beauty influencera - procjenjujemo preko 10.000 ukupnih pregleda videa:

* DashOfBlue (24.089 pretplatnika)

* Ivana Blažoti Mijoč (25.525 pretplatnika)

 


3.

IG

Preko 50 objava sadržaja Tester boxa uz tag #testerbox u sklopu našeg mjesečnog Instagram natječaja te minimalno dvije objave i jedan Instagram story na našem Instagram profilu (8.584 pratitelja). Sadržaj boxa objavljuje portal Šminkerica (16.500 pratitelja). Instagram je za Tester box vrlo važna platforma jer je fokusirana na vizualno, a naše kutije uvijek drugačijeg dizajna su vrlo fotogenične :)


4.

Šminkerica

Objavu sadržaja Tester boxa na portalu Šminkerica te Šminkerica Facebook pageu (reach od preko 10.000) i Instagramu. Šminkerica je najveći portal u regiji fokusiran na beauty tematiku s kojim imamo ekskluzivno partnerstvo.


5.

Blog

Minimalno jedan blog post u kojem se spominje ili koristi vaš proizvod na Tester blogu. Prema Google Analytics, mjesečno Tester web posjeti nešto više od 8.000 jedinstvenih korisnika koji generiraju nešto više od 40.000 pregleda. Jednom tjedno šaljemo i newsletter s pregledom najčitanijih blog postova. Jer content marketing je i dalje jedan od najjačih marketinških alata.


6.

newsletter

Newsletter kampanju. Vaš proizvod spominjat će se u minimalno dva newslettera koja šaljemo na bazu od 8.000+ pretplatnika s uspješnošću otvaranja od oko 20%, što znači da će kroz inbox u navedena dva newslettera vaš proizvod vidjeti više od 2.000 ciljanih korisnica. Moguć je i plasman dodatne ankete ili promo e-maila na cjelokupnu bazu korisnica, bazu korisnica koje su kupile Tester box nakon isporuke ili ciljanu skupinu korisnica ovisno o vašim preferencama.


7.

Kartica

 

Kratki info o proizvodu na kartici u Tester boxu te info stranicu koja na Tester webu ostaje beskonačno, a koja vodi na vaš webshop ili korporativnu info stranicu proizvoda. Brendovima bez webshopa nudimo mogućnost prodaje proizvoda na našem webshopu. Na info stranici korisnice pišu recenzije proizvoda te ih ocjenjuju, čime su nagrađene loyalty bodovima (loyalty bodove dobivaju i za kupovinu na Tester webu, pretplatu na newsletter, preporuku Tester boxa prijatelju...).

Tester box je jedini beauty box u Hrvatskoj koji korisnicama šalje i info karticu, vrlo važan alat informiranja o proizvodu te ključan za pružanje osnovnih informacija o proizvodu kod snimanja unboxing videa.


8.

cover

Krajem mjeseca u kojem je vaš proizvod plasiran (25. dana sljedećeg mjeseca), na zahtjev šaljemo detaljne analitike po svim navedenim kanalima kako biste se još jednom uvjerili u uspješnost ovog novog, inovativnog kanala oglašavanja.


9.

 anketa

 

Nakon što smo vaš proizvod poslali na odabranu bazu korisnica temeljem ankete, vaš proizvod dobiva svoju stranicu (product page) na Tester webu koja ostaje neograničen vremenski period. Uz informacije o proizvodu, ona sadrži ocjene i recenzije korisnica koje vam pružaju korisnu povratnu informaciju. Korisnice motiviramo na pisanje recenzija bodovima vjernosti.


 

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH?

 

Tester je prva pretplatnička e-commerce tvrtka u Hrvatskoj. Osnivači tvrtke posjeduju višegodišnje iskustvo rada u nekima od vodećih kompanija, te kontinuirano prate kozmetičku industriju i trendove. Ovaj je model koji korisnicama na kućna vrata dostavlja proizvode, u svijetu popularan već par godina, a u Hrvatskoj kroz Tester i proizvod Tester box prisutan je po prvi puta.

Tester box jedina je i primarna djelatnost tvrke Tester d.o.o., s fokusiranom, ženskom publikom (prema GA, 92% posjetitelja Tester weba su žene, a većina ih spada u dobnu skupinu 25-34 godine) i sadržajem koji se objavljuje isključivo na kanalima vezanim za beauty tematiku.

U svakom mjesecu možete plasirati 150, 2x150 ili 300 proizvoda (tester, putna ili puna varijanta minimalne vrijednosti 20 kn) koje ćemo rasporediti prema korisničkoj anketi. Tema boxa za svaki mjesec je drugačija.

Iskoristite prednosti Tester boxa - za detalje vezane za promociju vašeg proizvoda kroz Tester box kontaktirajte nas na 01 2752 123 ili mailom na ivana@tester.hr.

 

Brendovi u tester boxu

Subrina professional

Ziaja

Curaprox

Mala od lavande

Alavi

Skincode

NuMe

Pickbox

Geomar

Maybelline New York
Medikol
Giardino dei sensi
Uriage
Juliana nails
Eveline
L'Angelica
Cera di cupra
Hello beauty
Almagea
Avon
Kozmo
Avene
CL Med
dr.brandt
Ducray
Aura kozmetika
Nicole
Mizon
SVR
Amika
Apivita
Neoviderm
Novexpert
Roc
Essence

Prati nas na

facebook instagram youtube

Budi informirana

Među prvima saznaj sve o najnovijim akcijama, promocijama i novostima vezanima za Tester box.