Večer je dio dana koji nam svima služi za druženje sa obitelji ili nekom nama dragom osobom, za opuštanje, za bavljenje aktivnostima koje nas vesele i za koje nema vremena tokom užurbanog dana.

Moja večer uglavnom počinje iza 22 sata, što je relativno kasno, no fali mi nekoliko sati u danu i jednostavno ne može biti drugačije. Skidanje šminke nakon cijelog napornog dana, tuširanje i njega kože, pranje zubi i na kraju opuštanje prije spavanja uz YouTube ili Picbox. Nema boljeg!

Skidanje šminke i čišćenje lica

 

Micelarna otopina, blagi gel za čišćenje lica i krema za lice koja će nahraniti kožu su nešto bez čega ne prolazi niti jedna večer. Blagim gelom za čišćenje lica očistim lice od svih nečistoća i šminke, nakon toga natopim jednu blazinicu micelarnom otopinom i još jednom, za svaki slučaj, prijeđem preko cijelog lica kako bih bila sigurna da je koža potpuno čista. Nakon toga na lice nanesem vrlo malu količinu hidratantnog seruma za lice i pričekam 10-ak minuta da se u potpunosti upije u kožu, a to vrijeme iskoristim za pranje zubi. Koristim Angelica Herbal Toothpaste Total Protection pastu za zube i njome sam vrlo zadovoljna, a četkica koja me oduševila je Curaprox Soft 1560.

 

Njega kože

Nakon čišćenja lica i skidanja šminke na cijelo lice nanosim kremu, a njezina zadaća je da preko noći nahrani kožu. Ovaj korak ponekad preskočim jer sam primijetila da mojoj koži odgovara kada je s vremena na vrijeme ostavim preko noći bez ikakvih kozmetičkih preparata. U tim danima kada ne nanosim kremu za lice svakako našpricam kožu termalnom vodom i to joj savršeno odovara.

Vrijeme za opuštanje

Vlogovi i tutorijali koje snimaju naše blogerice su uvijek dobro ˝štivo˝ prije spavanja. Njima uvijek treba podrška, a tko može biti bolja podrška od nekoga tko se bavi istim tim? Nobody. Drugi način opuštanja prije spavanja jesu filmovi, a odnedavno mi u tome pomaže Picbox. Radi se o on-line streaming servisu koji omogućuje gledanje više od 3000 prevedenih sati sadržaja. Hit serije, Disney crtići, filmski klasici i nove epizode serija 24 sata nakon svjetske premijere. Sav sadržaj može se neograničeno gledati na do 3 uređaja po želji, bez ugovorne obveze za 49 kn mjesečno.  

Kako izgleda vaša večernja rutina? :)