Budući da se u slobodno vrijeme bavim šminkanjem drugih, iznenađuje me postotak žena koje baš nikada nisu stavile umjetne trepavice. One koje i jesu, najčešće su ih stavljale samo jednom ili dva puta u životu, i to za neke posebne prigode. Umjetne trepavice mogu u potpunosti promijeniti vaš izgled i one zapravo daju tzv. točku na i.

Zašto vam umjetne trepavice trebaju?

Ako se volite šminkati, onda znate da ne postoji maskara kojom možete dobiti savršeno guste i duge trepavice kao što se može postići umjetnim trepavicama. Naglasit će vaše oči i stavit će ih u prvi plan te će samo dodatno komplementirati vašoj šminki. Ne trebaju vam za svaki dnevni look, osim ako to baš želite, ali za izlaske i posebne prigode, svakako mislim da vam trebaju. Osobito onima s kratkim i rijetkim prirodnim trepavicama.

Stavljanje umjetnih trepavica nije nimalo teško, ali potrebna je praksa. Svi smo mi činili greške, ali na taj smo način naučili i zato je danas potrebna tek jedna minuta za uspješno stavljanje umjetnih trepavica. 

 

Premda svatko ima neki svoj način kako je naviknuo stavljati trepavice, ja ću vam otkriti kako ja to radim. Moje me metode još nikada nisu iznevjerile, stoga vjerujem da neće ni vas. Trebat će vam maskara, tuš za oči, trepavice po želji, kvalitetno ljepilo i škarice. Ako tražite stvarno kvalitetno ljepilo, onda isprobajte DUO. Ako ne želite uložiti u kvalitetno ljepilo, bolje nemojte ni stavljati trepavice jer ne želite riskirati da se odlijepe. 

  • nanesite maskaru 
  • izmjerite trepavice te skratite vanjske kutove 
  • nanesite ljepilo na trepavice i sačekajte dvadesetak sekundi
  • zalijepite trepavice što bliže korijenu vaših prirodnih trepavica 
  • nanesite tuš koji će sakriti trakicu i dodatno će naglasiti oči 

Neki stavljaju maskaru i na kraju, ali meni se više sviđa efekt bez nje, tako da sami vidite što vam najviše odgovara.

 

Nadam se da sam vas uspjela potaknuti na isprobavanje umjetnih trepavica i želim vam puno uspjeha u prvom pokušaju!