U studenom je Tester box svojim boxom na temu "Udomi me" pozvao korisnice i brendove na donacije hrane i financijskih sredstava za Azil Dumovec i Pravu šapu. U svakom boxu se tako našla kartica s 2D bar kodovima pomoću kojih su korisnice mogle donirati financijska sredstva za štićenike ove dvije ustanove za nezbrinute životinje. 
 
 
Donacijom se svakako istaknuo Tropi, brend hrane za pse i mačke, koji je donirao većinu hrane, ali i ostali brendovi s kojima Tester box surađuje (Mediforma, Avon, Uriage, Bahlen beauty, Zorya beauty) pokazali su veliko srce.
 
 
Na ovaj način nadolazeći hladni dani za pse i mace bez doma bit će malo podnošljiviji. Uz donacije, Tester box poziva na udomljenje životinja umjesto kupovine. "Ako razmišljate o udomljenju, nemojte više razmišljati. Udomite psa ili macu, pomozite im, pružite im zauvijek dom, a oni će vama pružiti puno ljubavi." kaže Ivana Blažoti Mijoč, pokretačica Tester boxa.
 
"Ne želimo da udomljenje bude brzopleta odluka. To je briga koja traje idućih 10-15 godina i svi u obitelji se moraju složiti jer, ako nisu svi suglasni taj ljubimac će se ubrzo naći na ulici." izjavila je Petra Bajan iz Dumovca.
 
 
"Ako udomite macu iz udruge, na njeno mjesto dolazi druga maca, pa spašavate dva, a ne jedan život." napomenula je Kristina iz Prave Šape.
 
Pogledajte i video!