Pronašli ste savršenu teretanu s njaboljim grupnim treninzima, članarina nije previsoka i imate društvo s kojim možete ići, ali problem vam je što do teretane imate tri kilometra i nakon treninga ne želite da vas itko vidi? Pročitajte koji će vam to proizvodi dobro doći i uvijek biste ih trebali imati u svojoj torbi.

1. Vlažne maramice - ako ste šminkoholičarka poput mene ili jednostavno ne želite biti viđeni bez šminke, moglo bi vam se dogoditi da vam se šminka tijekom treninga razmaže zbog znojenja. U tom će vam pomoći vlažne maramice za skidanje šminke, a preporučujem vam Bibo vlažne maramice koje bez problema skidaju i maskaru i tuš, a vrlo su povoljne! 

2. Dezodorans - dezodorans će vam trebati prvenstveno prije treninga, a jedno putno pakiranje uvijek biste trebali nositi sa sobom, neovisno je li riječ o treningu ili odlasku na posao. Možete isprobati Nivea invisible black & white clear dezodorans u spreju koji pruža 48-satnu zaštitu i ne ostavlja bijele mrlje na odjeći. 

3. Šampon za suho pranje kose - kosa vam je mokra od znoja, a nakon treninga još morate svratiti u trgovinu? Upotrijebite šampon za suho pranje i nitko neće znati kako ste izgledali deset minuta prije. Ako imate smeđu kosu i živciraju vas oni suhi šamponi što ostavljaju bijeli trag, svakako isprobajte Schwarzkopf got2b suhi šampon u smeđoj boji.

4. Termalna voda - za najbolje osvježenje nakon treninga poslužit će vam termalna voda. Primjerice, Avene termalna voda u putnom pakiranju od 50 ml odlično će se uklopiti u vašu sportsku torbu. 

5. Češalj - nabavite neki mali ili sklopivi češalj koji ćete uvijek imati pri ruci. Uredna frizura uvijek će poboljšati vaš cjelokupni izgled.

 

 

Naravno, uz sve ovo najvažnije je da ste motivirani i da se usredotočite na svoje ciljeve, ali ponekad ulaganje u sitnice poput ovih može vam biti dodatni razlog zašto ne trebate odustati i kad je najteže.

 

Foto: link