Budući da je neizostavan dio svake kozmetičke torbice i jedan je od proizvoda koje svakodnevno upotrebljavamo, važno je pronaći dobru maskaru. Većina žena kupi jednu pa se razočara, onda nabavi drugu koja bude nešto bolja i nastavi ju kupovati vjerujući da nema bolje. Iz tog razloga donosim vam prijedloge za tri maskare koje trebate isprobati jer su bolje od većine maskara koje ste dosad isprobali, uzevši u obzir i povoljnu cijenu. 

 

1. Maybelline Lash Sensational Intense Black - vjerojatno jedna od najpoznatijih drogerijskih maskara, ali jedna i od najboljih. Nakon što odstoji dva do tri tjedna nakon otvaranja, postane čarobno dobra, a cijena joj je oko 60 kuna.

2. Catrice Glam&Doll Blackest False Lashes maskara - ovo je najbolja Catrice maskara ikada, daje volumen i produljuje trepavice u dva sloja (jedan je više za dnevni look ili ako imate prirodno duge trepavice), ne razmazuje se i ne trusi, a cijena joj je samo 31,90 kn na Tester webu i trebate ju isprobati jer ćete teško pronaći bolju maskaru za tako malo novaca.

3. Avon mark. Spectralash maskara - da Avon ne prati trendovi, već ih stvara, potvrđuje i ova maskara. Pri dnu se nalazi mehanizam koji možete okretati od jedan do tri i tako izabrati kakav volumen želite postići. Treća razina doista je izvrsna i oduševljena sam ovom maskarom! Trepavice su doista gušće bez grudica, razmazivanja i mrvljenja. Cijena joj je 49 kn u aktualnoj kampanji.

 

Nadam se da ćete biti zadovoljni ukoliko se odlučite na isprobavanje bilo koje od ovih izvrsnih maskara! 

 

Foto: link