Svako godišnje doba donosi promjene u modnom i kozmetičkom svijetu te tamnije boje ulaze u naše ormare, ljetni i žarki ruževi spremaju se u ladice, a na scenu dolaze oni upečatljivi, smeđi, ljubičasti i tamnocrveni. U posljednjih mjesec dana primijetila sam da određene proizvode stalno nosim sa sobom i u njima baš uživam, a odlučila sam izdvojiti njih pet i otkriti vam zašto su posebni. 

Redom prema fotografiji:

  • Catrice Deluxe Glow Highlighter 010
  • Aura Cover Me! tekući puder 102 Ivory
  • Maybelline Lash Sensational Luscious maskara
  • Colourpop tekući ruž Lax
  • Catrice lak 121 Plump Around

 

Izabrala sam dva proizvoda za lice i oba stvarno volim i često upotrebljavam. Do prije godinu dana na hrvatskom tržištu nije bilo gotovo nikakvih highlightera, a danas je situacija znatno bolja i tu moram pohvaliti ovu Catrice paletu. Iako sadrži tri nijanse, prvu zlaćanu nijansu upotrebljavam gotovo stalno (što se i vidi na fotografiji) i sviđa mi se što su sjajne čestice sitne i decentne, a sjaj na licu svejedno je predivan. Sigurna sam da za tridesetak kuna teško možete pronaći nešto bolje od ovoga! Drugi proizvod za lice koji preporučujem svima s problematičnom kožom, definitivno je Aura Cover Me! tekući puder koji ima jako prekrivanje i idealan je za hladnije dane i kada vam koža luduje. Uz sve to, postojan je na licu i do deset sati.

 

Maybelline Luscious maskaru mogli ste dobiti u listopadskom Tester boxu i rekla bih da je to sestra običnoj ružičastoj Lash Sensational maskari. Razlikuju se u četkici i ova se nešto teže skida, bar u mom slučaju, ali efekt je na mojim trepavicama gotovo jednak. Jedina je razlika što mi je ova odmah na početku bila dovoljno gusta, dok mi je prvotna verzija bila malo prevlažna prvih mjesec dana. Za osobu koja ima jako rijetke i kratke trepavice, ovo je uistinu odličan izbor!

 

Što se tiče proizvoda za usne, Colourpop Lax tekući ruž stalno je na mojim usnama i obožavam tu nijansu! Iako nije dostupan u Hrvatskoj, može se naručiti, a do kraja godine imaju sniženu cijenu poštarine, stoga svakako pogledajte. Ruž je povoljan i izvrsno pigmentiran, jedina mu je zamjerka što se malo trusi ako nanosite novi sloj nakon nekoliko sati, no i to mu opraštam jer takvu nijansu još nigdje nisam pronašla.

 

Posljedni proizvod jedan je lak za nokte - Catrice 121 Plump Around, a izabrala sam baš njega jer je riječ o tamnoljubičastoj nijansi idealnoj za jesen, a izvrsno je pigmentiran i potreban je samo jedan sloj za potpuno prekrivanje nokta. Na fotografiji ispod možete vidjeti kako izgleda drugi dan na noktima.

 

Premda postoji još velik broj proizvoda koje često upotrebljavam, ovi su se istaknuli jer sam iz svake kategorije željela izdvojiti nešto drugo te sam izabrala proizvode drogerijskog ranga koji su svima dostupni. Ukoliko se odlučite na isprobavanje mojih favorita, svakako javite povratne informacije jer se nadam da ćete i vi biti zadovoljni.