Po prvi puta više od 5800 korisnica Tester boxa, prvog hrvatskog beauty boxa, odabralo je Top 10 kozmetičkih proizvoda godine. Radi se o proizvodima koji su prethodnih 12 mjeseci stizali u njihovim Tester boxovima, nakon čega su ih korisnice recenzirale i ocjenjivale putem Tester weba.

Od gotovo stotinu različitih proizvoda plasiranih u boxove tijekom proteklih godinu dana, deset njih istaknulo se visokim ocjenama te odličnim povratnim informacijama korisnica. Bez posebnog redoslijeda, radi se o sljedećim proizvodima:
 

L'Oreal Infallible 24H-matte tekući puder


Maybelline New York SuperStay 24H tekući puder


Uriage Bariesun SPF 50+ krema


Uriage Creme Mains 


Aura Glorious cheeks Powder blush


Avon Hidrokolor Perfectly Matte ruž za usne


Moroccanoil Treatment classic/light


NIVEA Care Nourishing krema


Schwarzkopf essence Ultime Amber + Oil šampon


Subrina Professional PHI Repair maska za kosu

Tester Box prvi je beauty box s kojim smo počeli surađivati na hrvatskom tržištu i uistinu smo ponosni što su korisnice prepoznale NIVEA novitete te ocjenile NIVEA Care kremu kao jednu od 10 najboljih proizvoda. Veseli nas nastavak suradnje kroz inovativan pristup potrošačima.”, rekla je Mateja Peršič, brend menadžerica tvrtke Beiersdorf.
 

"Nismo dvojili krenuti u suradnju s divnom Ivanom u njen projekt Tester.box, a što nam se na kraju i mnogostruko vratilo. Dokaz tome čak su dva Uriage proizvoda na listi  top 10 kozmetičkih proizvoda 2016. , te smo ponosni što su kvaliteta koje pruža ime Uriage prepoznati i od ljubiteljica tester boxa. Svi Uriage proizvodi sadrže ljekovitu termalnu vodu Uriage, tako i zaštitna hidratantna krema za ruke i  proizvodi linije za sunčanje, Bariesun, koje su svojom teksturom, učinkovitošću i sastavom osvojile korisnice tester boxa. Družimo se i dalje!", rekla je Ana Vurušić, voditelj marketinga Uriage


U ovom smo ružu stvarno uspjeli objediniti pigmentaciju, hidrataciju – iako mat, visoku kvalitetu i povoljnu cijenu i naše su korisnice to svakako primijetile. Avon već 130 godina postoji baš zbog žena koje ga vole, ponosni smo i na ovaj novi uspjeh.” izjavila je Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.