Frendica ti je preporučila savršeni šampon ili regenerator koji obožava, a tebi nikako ne odgovara? Pitaš se zašto? Svaka od nas je različita. Ta različitost se očituje i na našoj kosi. Različiti tipovi kose isto tako zahtjevaju različiti tip njege. Okej, no kako otkriti koji je tvoj tip kose i kojim proizvodima je njegovati? Riješi ovaj kratki kviz i otkrij svoj tip te idealnu njegu za svoju kosu.

a) Jednom tjedno ili rijeđe

b) 2-3 puta tjedno

c) Gotovo svaki dan

a) Voluminozna je nakon pranja, ali ga izgubi s vremenom

b) Voluminozna je većinu vremena

c) Nema volumena ili jako brzo gubi volumen

a) U dobrom stanju

b) Malo suhi i oštećeni

c) Jako suhi i oštećeni

a) Češljam je bez poteškoća

b) Problematično zbog količine kose

c) Jako teško - kosa se petlja

a) Relativno dugo

b) Jako kratko - brzo se vraća u prvotno stanje

c) Nekoliko sati, ali samo ako se tretira vrućim uređajima

REZULTATI

 

NAJVIŠE ODGOVORA A

Tvoja kosa je normalna - optimalnog volumena, jednostavna za održavanje i oblikovanje. Preporučamo održavanje vrhova redovitim skraćivanjem kod frizera te novu NIVEA Hairmilk liniju za normalnu kosu. Pruža kosi sve što joj treba - obnavlja, a ne čini ju teškom. Jedinstvena formula razvijena je za oporavak normalne kose, bez osjećaja težine.

NAJVIŠE ODGOVORA B

Tvoja kosa je gusta. Češljanje i oblikovanje predstavljaju najveći problem kod ovog tipa kose. Preporučamo NIVEA Hairmilk liniju za gustu kosu koja pruža kosi sve što joj treba - obnavlja, a ne čini ju teškom. Jedinstvena formula razvijena je za oporavak guste kose, bez osjećaja težine.

NAJVIŠE ODGOVORA C

Tvoja kosa je tanka. Brzo gubi volumen i masti se brže od ostalih tipova kose. Preporučamo NIVEA Hairmilk liniju za tanku kosu koja pruža kosi sve što joj treba - obnavlja, a ne čini ju teškom. Jedinstvena formula razvijena za oporavak tanke kose, bez osjećaja težine. Regenerator u spreju bez ispiranja dodatno olakšava raščešljavanje.