The Balm kozmetika poznata je po vrhunskoj kvaliteti, originalnoj ambalaži i odličnim teksturama proizvoda. Ova svjetski poznata kozmetika dolazi u predivnim retro pakiranjima, nijanse su osmišljene da odgovaraju svakom tipu kože, a svaki proizvod ima nekoliko funkcija.

Tri proizvoda kojima je posvećen ovaj članak odlična su za sve dobne skupine i ne postoji ono ˝ovo je samo za mlade˝ jer, što uopće znači ˝za mlade˝. Žene su mlade sve dokle god se one tako osjećaju. Svaka zaljubljenica u šminku i kozmetiku u svom neseseru ili na svojoj listi želja ima bar jedan the Balm proizvod.

Najpopularniji proizvod iz the Balm radionice je Mary-Lou Manizer highlighter, vjerujemo da ne postoji žena ili djevojka koja barem jednom nije čula za taj proizvod, a sada vam moramo spomenuti još dva proizvoda koji idu uz bok tom poznatom highlighteru.

Ovo su 3 the Balm proizvoda koja morate imati:

Tekstura ovog highlighera je vrlo fina i odlično pigmentirana. Dovoljno je malo prijeći kistom ili prstom preko njega i već ćete dobiti savršen izgled na licu. Highlighter u toploj zlatnoj nijansi, koji će odgovarati većini, čak i onima koje inače nisu velike ljubiteljice zlaćanog sjaja na licu.

  • Meet Matt(e) Nude paleta sjenila

Paleti koja sadrži devet sjenila te je u potpunosti mat, a ne smijemo zaboraviti niti ogledalo koje se nalazi unutar ambalaže te vam može uvelike olakšati šminkanje. Ako tražite vrhunsku paletu isključivo mat sjenila, ova bi mogla biti pravi izbor. Svilenkaste teksture i visoka pigmentacija dolaze uz ovih devet nijansi sjenila za oči. Iako se na prvi pogled nijanse čine vrlo jednostavne, nude vam velik broj mogućnosti i velik broj makeup kombinacija.

Kako bi vam šminka bila postojana tijekom cijelog dana, odvojite više vremena za šminkanje i koristite bazu. Dobra silikonska baza je uvijek odličan izbor kada želite da su vam pore minimalno vidljive ili čak u potpunosti sakrivene.