Lijepo i privlačno pakiranje ono je što, znate i sami, privlači sve tinejdžere, a ako je cijena pristupačna, to je još jedan plus. Ovih pet proizvoda s razlogom svaka tinejdžerka želi imati u svojoj kozmetičkoj torbici:

 

1. Labellino Vanilla Cakepop - preslatki balzam za usne u zlaćanoj ambalaži s mirisom kolačića od vanilije apsolutno je neodoljiv! Možete ga nositi u torbi, pernici ili kozmetičkoj torbici i tako ga uvijek imati pri ruci, osobito u ove hladne dane! Cijena mu je 45 kn.

2. Hi! Honey Body Butter - ne znam jeste li ikada vidjeli ovakvo pakiranje maslaca za tijelo, ali vrlo je praktično, osobito za putovanje jer stane baš svugdje. Potpuno je prirodan proizvod bez parabena i bojila te nije testiran na životnjama. Cijena mu je 40 kn.

3. Lactovit Lactourea gel za tuširanje - gel za tuširanje u ambalaži poput jogurta? O, da, i to postoji! Treba uvesti malo zabave i u svakodnevne radnje kao što je tuširanje. Kako ne bi bilo sve u ambalaži, ovaj je gel za tuširanje namijenjen vrlo suhoj koži i sadrži ureu i mliječnu kiselnu. Cijena mu je oko 15 kn.

4. Maybelline Lash Sensational Lash Multipyling maskara - svakome treba dobra maskara, a ova je jedna od najboljih drogerijskih maskara. Predivno sjajno ružičasto pakiranje osvojit će vas na prvu, a sedamdesetak kuna za ovakvu maskaru može se uštedjeti.

5. Avon mark. tekući ruž - tekući ruževi zavladali su beauty scenom, a ako tražite jedan koji je povoljan, pigmentiran i dostupan i u mat i u sjajnoj inačici, onda je to ovaj! Moja je omiljena nijansa Caffeined.