Prilično sam sigurna da velik broj vas još uvijek tuguje za ljetom, izležavanjem na plaži i sunčanjem. Nažalost, zima nam je sve bliže, možda ne kalendarski, ali klimatski sigurno. Hladnoća utječe na naše zdravlje i organizam, a ako imate problema s mjehurom, znojenjem, ispucalom kožom i usnama, onda imam nekoliko savjeta i preporuka za vas.

 

1. Upala mjehura - ako jednom dobijete upalu mjehura, onda znate kako se ona lako vraća i zato je važno uvijek biti na oprezu. Nosite toplu obuću, pijte čajeve od brusnice i vrbovice, a ako se pojave dodatni problemi, isprobajte BonUrel dodatak prehrani s hibiskusom, propolisom, beta-D-glukanom, D-manozom i brusnicom koji će vam pomoći u borbi s već nastalom upalom. Jedna kutija sadrži 30 tableta što vam je dovoljno za 15 dana i mogu potvrditi iz svog iskustva da djeluje jer sam se nedavno borila s upalom mjehura. Morala sam popiti dvadeset tableta da bih vidjela rezultate, a nakon 30 dana upala je prošla. I nadam se da se neće tako lako vratiti! 

 

2. Znojenje - premda znojenje često vežemo uz ljeto, debeli puloveri i mnogo slojeva odjeće ne daju koži da diše i zato je znojenje tipičan problem hladnih dana. Ako vam je stalo do toga da upotrebljavate prirodne proizvode protiv znojenja, onda možete isprobati Lavare x Tester Box Pink deo kremu s grejpom i eukaliptusom. 

 

3. Ispucale usne - ništa ne kvari poljupce kao ispucale usne! Pomoći će vam dobar piling i uporaba balzama za usne više puta dnevno. Ako volite miris kokosa, onda je Violeta We Care balzam pravi proizvod za vas.

 

4. Suhe ruke - ne nosite rukavice i ruke su vam suhe i oštećene? Nosite uvijek u torbi kremu za ruke, a dobro je i da ju imate na noćnom ormariću. Zahvaljujući Tester Boxu, mogli ste isprobati luksuzne Elemis ili Le Couvent Des Minimes kreme za ruke koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. 

 

5. Suha i oštećena koža - zimi je koža tijela osobito suha i važno je pružiti joj dodatnu njegu, a  Avene TriXera Nutri-fluid balzam za tijelo može upotrebljavati cijela obitelj.

 

 

 

*Foto: link