Dok neki ujutro ne mogu bez kave i doručka, ja ne mogu bez mobitela i kozmetike. Prva stvar koju napravim nakon buđenja, uzimanje je mobitela u ruke, pregledavanje društvenih mreža i maila. Nisam jutarnji tip, stoga je moja rutina jednostavna jer budem prelijena za sve što zahtijeva malo truda. Pokazat ću vam koje proizvode upotrebljavam, naravno, pod uvjetom da ne moram odmah na faks jer u tom slučaju upotrebljavam znatno više dekorativne kozmetike.

 

 

Prvo se umijem i operem zube što je nekako i uobičajeno za većinu. Umivam se Avene Cleanance gelom za čišćenje lica koji je namijenjen problematičnoj koži. Obavezno isperem lice i Uriage termalnom vodom jer osječka voda neprijatelj je vašoj koži. Nakon toga hidratiziram lice i ne postoji neka krema koju uvijek upotrebljavam, ali u zadnje vrijeme to je Murad Energizing Pomegranate krema koja ima SPF 15. U Tester boxu za siječanj dobila sam ljubičastu Curaprox četkicu za zube te je ona sada neizostavan dio moje rutine (moram li napomenuti i da obožavam ljubičastu boju?).

 

Od dekorativne kozmetike ili ne upotrebljavam ništa pa se spremam tek kada trebam izaći, ali često stavim malo pudera i maskare. Nedavno sam dobila Avon True Colour Calming Effects tekući puder te mi se baš svidio i sada ga stavljam svaki dan. Maskare isto mijenjam, a volim L'Oreal Superstar maskaru jer stvarno da volumena mojim jadnim trepavicama. Na usne obavezno nanesem balzam, a izvrstan mi je Uriage Xemose koji sam dobila u jednom od prethodnim boxova.

 

Koliko se vaša rutina razlikuje od moje? Imate li neke preporuke kako lakše preživjeti rana jutra?