Kada bih vam rekla koliko sam maskara, tuševa i paleta sjenila u životu isprobala, vjerojatno mi ne biste vjerovali. Pišući blog, imam brojne prilike isprobati neke nove proizvode, stoga sam dosad već razvila prilično visoke kriterije i mislim da vam mogu preporučiti što je doista dobro. 

U posljednje sam vrijeme otkrila neke nove proizvode koji su mi se svidjeli i odlučila sam podijeliti ih s vama.

1. Avon True Ultra Volume Lash Magnify maskara - isprobala sam sigurno desetak Avon maskara u svom životu i bilo je tu i boljih i lošijih maskara, a ova je prosječne kvalitete. Za moj je ukus malo suha, ali ako ju nanosite u cik-cak potezima, dat će jako dobre rezultate, gotovo kao da i nije ista maskara kao kad ju nanosite na klasičan način. Ako ste i vi dobili ovu maskaru u Tester boxu za ožujak, savjetujem vam da ju isprobate na taj način.

 

 

2. Avon mark. Baza za sjenilo - za ovaj sam proizvod u staroj inačici čula brojne pohvale, stoga sam i od novije inačice očekivala mnogo. Baza je bež boje, pomalo je pjenaste teksture i vrlo se lako razmazuje. Moram priznati da sam ostala ugodno iznenađena te da ju sada upotrebljavam svakodnevno i onim vikendima kada putujem, ona obavezno ide sa mnom.

 

3. L.O.V LINEattitude Dip Eyeliner - budući da mi je tuš za oči važniji i od maskare, onda možete samo zamisliti koliko sam ih dosad isprobala. Ovaj je tuš apsolutno fantastičan i može se mjeriti s nikad prežaljenim Eveline Cebrities. Na mom blogu možete pronaći detaljniju recenziju, ali svakako mislim da biste ga trebali isprobati jer je kvalitetan i povoljan.

 

4. Soph x Makeup Revolution Ultra Exeshadows paleta - otkako sam otkrila Naked palete, rijetko upotrebljavam neke druge, ali ovo je jedna od drogerijskih paleta koja je doista opravdala sve pohvale koje je dobila. Sjenila su iznimno pigmentirana i postojana, ne truse se, a izbor nijansi doista je izvrstan i možete napraviti toliko toga samo s njom!

 

5. Avene micelarna otopina za lice i oči - premda ovo nije proizvod namijenjen samo očima, micelarna otopina jednako je važna kao i svi prethodni proizvodi jer na kraju dana ipak ona vlada. U pravilu ne očekujem mnogo od micelarnih za osjetljivu kožu, osobito kada je u pitanju skidanje šminke s očiju, ali za ovu sam čula dosta pohvala. Oči ne peku i učinkovito i lako skida tuš i sjenilo, ali za maskaru ipak treba malo više truda. Preporučila bih ju svima koji imaju inače osjetljive oči i znaju im suziti jer je doista nježna.

 

 

Sve u svemu, mogu vam reći da svi ovi proizvodi prilično su dobri te da ipak ima nešto u pohvalama drugih. Naravno, individualne razlike uvijek će postojati i jedan proizvod sigurno ne može odgovarati baš svima.