Premda sam velika zaljubljenica u kozmetiku, nisam jedna od onih osoba koja za svaki izlazak priprema punu kozmetičku torbicu, već doista nosim samo ono što mi je potrebno. Iskustvo me naučilo koji su proizvodi doista potrebni i trebat će mi tijekom večeri, ali sigurna sam i da bi nekim ženama dobro došao savjet, a u nastavku saznajte zašto.

 

1. Papirići za matiranje lica - ako imate masnu kožu, ovaj je proizvod spas! Praktičnije je od nošenja pudera u prahu ili kamenu jer onda vam treba i kist ili spužvica, a ovo možete upotrijebiti bilo gdje. Avon ima odličnu kutijicu s ogledalcem i 80 listića koja je čvrsta, elegantna i idealna za nošenje u torbi. Cijena je 80 kn, a više možete saznati ovdje.

2. Balzam/ruž za usne - podrazumijeva se da ćete ponijeti onaj proizvod koji ste kod kuće stavili na usne, premda treba dobro razmisliti što će to biti. Ako idete na večeru, možda je bolje odabrati balzam za usne s malo boje kao što je Labellino s mirisom lubenice i nara. 

3. Dezodorans - gužve u noćnim klubovima bile bi znatno podnošljivije samo da veći broj ljudi ima ovaj proizvod u svojoj torbici kada idu van. Izuzetno su praktični ovi mini Nivea Black & White  dezodoransi koji su već nekoliko puta bili u Tester boxu jer stanu u svaku torbicu, a  nemaju intenzivan miris.

4. Parfem - igru zavođenja najbolje prati pravi parfem. Za dobar izlazak preporučujem vam Avon Eve Confidence EDP koji je postojan cijelu noć te idealan za ovo doba godine. 

 

 

5. Korektor ili tekući puder - za nenadane situacije uvijek je dobro imati jedan od ova dva proizvoda u torbici. Premda bih vam inače preporučila korektor zbog svoje veličine i lakše uporabe, u jednoj od prethodnih kutijija dobila sam Bourjois Air Mat tekući puder u tubici od 10 ml koji inače obožavam, a takvo je pakiranje idealno za svaki izlazak! 

 

I još vam nešto moram preporučiti da ponesete - dobru volju jer bez nje nema dobrog provoda!