Ostalo je samo desetak dana do kalendarskog početka ljeta (što se možda ne bi reklo sudeći po trenutnim temperaturama), stoga je došlo pravo vrijeme za planiranje kako iskoristiti to, mnogima najljepše, godišnje doba. Napravila sam popis od pet stvari koje bismo svi trebali napraviti prije ljeta kako bismo se kasnije mogli prepustiti uživanju!

 

1. Riješite sve obaveze na vrijeme - ispiti, projekti, suradnje i sve ostale obaveze riješite na vrijeme. Bolje je polagati ispite u lipnju nego u rujnu jer ćete imati bezbrižno ljeto.

 

2. Ljetno čišćenje - premda je proljetno čišćenje u modi, i ljetno je važno. Složite ormar i ponovno izvadite sve one komade na koje ste možda zaboravili jer ih niste vidjeli od prošlog ljeta.

 

 

3. Nabavite kremu s visokim SPF-om - na samom početku ljeta dok ste još bijeli kao sir, vrlo lako možete dobiti opekline od sunca, stoga je važno nabaviti kremu s visokim faktorom. Zahvaljujući Testeru, mogli ste dobiti izvrsno Uriage Bariesun SPF 50 mlijeko za tijelo koje će vas zaštiti i u najkritičnijim trenutcima.

 

4. Obavite kozmetički shopping - krema za sunčanje, marmelada ili sličan proizvod za ubrzano tamnjenje, šampon za kosu za zaštitu kose od sunca (npr. Klorane Ylang-Ylang), balzam za usne koji sadrži SPF i krema poslije sunčanja (npr. L'Erbolario) neki su proizvodi koji će vam trebati tijekom ljetnih dana, osobito ako idete na more. U ovo predljetno vrijeme često u drogerijama budu sniženja i akcije na proizvode za sunčanje, stoga svakako provjerite što se nudi, a neke proizvode možete naručiti i na Tester webshopu. 

 

5. Pogledajte ponude za ljetovanje - premda oni odgovorni već su davnih dana odlučili kamo će za ljeto, još uvijek nije kasno da pronađete dobru ponudu. Hoće li to biti more, neki drugi grad ili bilo što, ovisi o vašim financijskim mogućnostima, ali svakako je bolje na vrijeme znati što sve dolazi u obzir.

 

 

Želim vam najljepše ljeto dosad! I svakako pratite Tester box jer biste mogli riješiti čitav četvrti korak za znatno manje novaca jer uvijek se ljeti nađu izvrsni i prikladni proizvodi koji svima dobro dođu.

 

 

 

*Foto: link1, link2, link3