Koliko god dobar i postojan puder imali, uvijek može biti još bolji i njegova se postojanost, ali i sam izgled na licu, može popraviti uz nekoliko proizvoda koji zlata vrijede.

1. Primer/baza - baza za puder jedan je od onih proizvoda koji biste trebali redovno upotrebljavati jer će puder znatno bolje izgledati na licu, ali će i dulje trajati. Najbolje je izabrati onu koja odgovara vašem tipu kože, a ako imate masnu kožu, isprobajte Aura Pore Minimising Primer koji matira kožu u nekoliko sekundi i tako će spriječiti stvaranje neželjenog sjaja, a samim time i vaš će puder biti postojaniji. 

 

2. Transparentni puder - riječ je o puderu bez boje koji može biti u kamenu ili prahu, a on će ujednačiti prethodno nanesen tekući puder i nećete izgledati cakey. Također je odličan i neizostavan proizvod za sve one masne kože i trebao bi postati dio vaše rutine. Moj je favorit theBalm Sexy Mama i svakodnevno ga upotrebljavam. 

 

3. Fiksator - najčešće je riječ o proizvodu u spreju koji fiksira šminku, pa tako i puder, kako bi sve ostalo na svom mjestu tijekog cijelog dana. Avon mark. fiksator povoljan je i pristupačan te će vam dobro doći ako želite da vam puder bude besprijekoran.

 

 

*Foto: link