Ako imate previše kozmetike (znam, nije moguće imati previše, ali budimo sada realni), mogli biste imati problema ukoliko putujete na more ili negdje dalje jer uvijek je teško izabrati samo nekoliko proizvoda, osobito ako imate ograničen kapacitet proizvoda koji vam stanu u kofer. Ukoliko se budete pridržavali sljedećih savjeta, mogli biste si olakšati posao.

1. Ponesite putna pakiranja - putna pakiranja zauzet će manje mjesta, a ukoliko ne putujete na duže od tjedan dana, bit će vam dovoljna za svakodnevno korištenje. Tester box zato je odličan izbor za vas, a ovaj mjesec mogli ste dobiti putna pakiranja pravih ljetnih proizvoda kao što Alavi krema za brzo tamnjenje i La Roche-Posay Anthelios XL Wet Skin Gel SPF 50+.

2. Nosite samo jedan proizvod iz jedne kategorije - ako kod kuće imate deset hidratantnih krema za lice, na put ponesite samo jednu koju najčešće upotrebljavate. 

3. Ponesite ono što vam stvarno treba - idete na more na tjedan dana i tek sada planirate početi upotrebljavati anticelulitne proizvode? Bolje napravite prostora za nešto što će vam trebati i učinit će razliku u tjedan dana korištenja.

4. Više preparative i manje dekorative - ako idete na more, trebat će vam više proizvoda za njegu kože i kose, a manje različitih ruževa, paleta i rumenila. 

 

5. Ne zaboravite ono bitno - krema za sunčanje, dezodorans, krema za lice i tijelo te micelarna otopina (u Tester boxu mogli ste dobiti Nivea 3u1 micelarnu vodu za osjetljivu kožu) proizvodi su bez kojih ne biste trebali nikamo otići.

 

Ukoliko tražite prijedloge za dobre proizvode, možete izabrati neke od ovih proizvoda na fotografijama koje ja nosim. Vrijeme je za daljnje pakiranje, a nadam se da je vama neki od ovih savjeta pomogao!