Istina, prave prijateljice neće vam ništa zatajiti, čak ni da vam ne pristaje haljina ili da ste se udebljale nekoliko kilograma. Svi ostali prešutjet će zašto su njihovi zubi odjednom tako bijeli ili kako rješavaju ginekološke infekcije. Predstavit ću vam tri proizvoda o kojima se ne priča toliko u društvu, a mogli bi vam dobro doći. 

Problem #1: Žuti zubi 

Proces izbjeljivanja zubi dugotrajan je i ne baš jednostavan, a o učinkovitim savjetima možete pročitati ovdje. Ako ste nestrpljivi i želite odmah vidljive rezultate, onda isprobajte Signal White Now Touch olovku za izbjeljivanje zubi koja daje privremene, ali vidljive rezultate. 

Problem #2: Trenje bedara

Mnoge žene osobito ljeti imaju problema s trenjem bedara jedno o drugo što bože biti vrlo neugodno i bolno. Ukoliko to želite spriječiti, a nosite haljinu ili suknju, na problematično područje nanesite Felce Azzura Puder za tijelo koji će spriječiti znojenje i razvoj bakterija i gljivica, a ostavit će i zaštitni sloj kako ne bi došlo do trenja kože.

Problem #3: Ginekološke infekcije

Kupanje u bazenu, mokar kupaći kosti, neudobno donje rublje i nekvalitetni materijali samo su neki od uzročnika vagnialnih infekcija i upala. Takve ćete probleme najčešće zadržati za sebe i Google, ali ako tražite provjeren proizvod, isprobajte Aromara Gyno Pro. Sadrži smilje i geranij, bez parabena je i potpuno je prirodni proizvod. 

 

Ukoliko vi želite biti dobra prijateljica i ne zadržati tajnu, onda je vrijeme da podijelite ovaj članak sa svojim prijateljicama jer bi mogle pronaći dobar proizvod i rješenje za neki od svojih problema. 

 

*Foto: link