Nove promjene uvijek svima teško padaju i često čekamo novi ponedjeljak da bismo krenuli u nove pobjede, ali taj ponedjeljak nikada ne dođe. Budući da je idući ponedjeljak ujedno i prvi ponedjeljak u novoj 2017. godini, mogli biste si postaviti neke realne ciljeve koje možete ostvariti bez puno problema, bar kada je u pitanju beauty svijet. 

Sljedećih pet pravila uvedite u svoju rutinu i promjene ćete uočiti vrlo brzo:

1. Redovito mijenjajte maskaru i ne dijelite ju ni s kim - bolje svaka tri mjeseca kupite novu maskaru koja je povoljnija nego da kupite jednu skupu i onda ju upotrebljavate dok ne presuši. Higijena je izrazito važna i neka vam bude na prvom mjestu. Ako imate osjetljive oči, svakako isprobajte Avene Couvrance maskaru s kojom vam oči neće suziti ili biti crvene. 

 

2.  Njegujte ruke - nemate suhe ruke? Nemam ni ja. Međutim, ruke su najbolji pokazatelj vaše dobi. Lice možete zakamuflirati šminkom, a ruke ne možete. Ako tražite kremu koja ih istodobno i hidratizira i čuva od starenja, isprobajte Alavi Super Rich kremu za ruke. 

 

3. Čistite lice svaki dan - čak i ako se ne šminkate, svake večeri očistite lice micelarnom otopinom (npr. Uriage). Čišćenje lica vlažnim maramicama nije dovoljno, stoga uložite barem pet minuta u kvalitetno čišćenje. Jednom tjedno nanesite masku za lice koja je idealna za čišćenje pora, a meni se svidjela Skincode Pore Refining maska koja se mogla dobiti u Tester boxu za prosinac.

 

4. Hidratizirajte lice i tijelo - ako imate masnu kožu, to ne znači da joj nije potrebna hidratacija. Isto tako, ako imate problematičnu kožu, to ne znači da su vam dovoljne samo kreme koje isušuju prištiće. Vašoj koži potrebna je hidratacija, osobito zimi. U prošlom Tester boxu mogli ste dobiti luksuznu Elemis kremu za tijelo, a u ovom Skincode 24h cell kremu za lice te su oba proizvoda iznimno kvalitetna i zadovoljit će i najzahtjevnije osobe. 

 

5. Kupujte Tester box - ako želite isprobati različite kozmetičke proizvode do kojih inače ne biste došli, ako volite isprobavati novu kozmetiku, ako volite iznenađenja i ako želite imati svu ovu kozmetiku o kojoj sam pisala, onda je ovo jedna od najboljih novogodišnjih odluka! 

 

Želim vam svima puno sreće i uspjeha u novoj 2017. te da bar neke od ovih savjeta počnete primjenjivati!