Ovaj ruksak iz Stradivariusa vjerojatno je najpraktičnija torba koju sam ikad kupila! Kako je nosim na leđima, ruke su mi slobodne, pa je idealna za odrađivanje dnevnih obveza u gradu, pa čak i shopping. Ima dva pretinca - prednji, manji, u kojem držim mobitel i balzam za usne, za kojima najčešće posežem i veći, u kojem se nalazi sve ostalo. Količina stvari koje možete spremiti u ovaj ruksak je zaista ogromna, što je prednost i nedostatak u isto vrijeme - znate na što mislim :)

A evo i pregleda svih stvari koje trenutno nosim u torbi. Kao što vidite, volim šljašteće stvari i rose gold boju.

Stvar koja se nije našla na prethodnoj fotografiji jer sam njome fotkala proizvode :) jest moj mobitel. Radi se o Huawei Ascent Mate 8 uređaju kojim sam poprilično zadovoljna jer je povoljan za ono što nudi, zatim ima ogroman ekran, koji mi omogućuje jednostavan rad, odgovaranje na mailove, rad s fotkama... Jedina stvar kojom nisam zadovoljna jest kvaliteta kamere. Za to je vjerojatno krivac dragi koji je vlasnik Samsung Galaxy S7 uređaja, čija je kvaliteta fotografija neusporediva s većinom uređaja trenutno dostupnih na tržištu. Naravno, maska je rose gold boje i reflektirajuća je, pa je nerijetko koristim kao ogledalo, za popravke make upa i slično :)

Od random stvari, u torbi se nalazi smeđi novčanik, također iz Stradivariusa, u koji stane brdo kartica i ima odvojeni pretinac za kovanice s patentnim zatvaračem, zbog čega je vrlo praktičan. Tu su još i planer kojeg sam brendirala Tester naljepnicom :) i kemijska olovka sa Swarovski kristalićima koju ste nekad davno mogli dobiti u DMu u zamjenu za bodove. Tu je i rose gold četka za kosu koju možete nabaviti ovdje, koju inače nisam nosila u torbi jer zauzima dosta mjesta, no ovaj ogroman ruksak omogućio mi je i to. Kako je moja kosa duga i cjelodnevno obavljanje obveza u gradu uglavnom rezultira time da izgleda neuredno, ova super lagana četka za raspetljavanje uvijek putuje sa mnom. Tu su još i ključevi moje male jurilice s MultiPlus karticom i ključem stana. Dragi i ja većinom svoj shopping odrađujemo u Konzumu, u zadnje vrijeme najčešće online putem Konzum Klika, pa je kartica za skupljanje bodova neizbježna. Ključ stana i maramice daju vam naslutiti koja životinja mi je jedna od najdražih. A odnedavno su u mojoj torbi mjesto našle i dugo željene Quay x Desi Perkins High Key avijatorice koje sam kupila na Asosu. U rose gold boji, naravno.

Šećer za kraj - kozmetika. Kao što vidite, ne nosim je mnogo, jer kad nanesem makeup, cilj je da izdrži cijeli dan - taj dio sam kroz godine dovela do savršenstva :) No, uvijek sa sobom nosim kremu za ruke i balzam za usne. Trenutno su to Uriage krema za ruke koja je stigla u jednom od boxova i koju sam već gotovo potrošila. Ovo je bez sumnje najbolja krema koju sam dosad koristila - super je hranjiva, brzo se upija i ne ostavlja masni trag na rukama. I balzam je Uriage, iz nove Xemose linije, a stigao je u listopadskom boxu. Shea maslac, vitamini C i E te u hladnim mjesecima neizbježna hijaluronska kiselina - ovaj balzam je čisto savršenstvo! 

Od dekorative sa sobom uvijek nosim barem jedan neutralan i jedan (trenutno dva) intenzivnija ruža. Trenutno je onaj neutralni Kylie mat ruž u nijansi Dirty Peach za koji, nakon što ga nanesem, znam da neće mrdati sa usana dok se ne odlučim ukloniti ga. Kao što vidite, volim boju burgundije za one trenutke kad želim istaknuti usne, pa trenutno sa sobom nosim dvije vrlo slične nijanse dva različita brenda - jedan je Aura Absolute Matte ruž u nijansi 617 Stop Staring, a drugi Golden Rose Longstay tekući ruž u nijansi 05. Ovaj od Aure laganiji je na usnama i pogodniji za dnevne varijante make upa, dok je Golden rose petica divna, intenzivna nijansa, malo tamnija nego u pakiranju i za njom najčešće posežem. Za kraj, tu je i Guerlain puder u kamenu s pufnicom i ogledalcem za popravke make upa kad sam na "terenu" zaista dugo, duže od 12 sati, a koji sam na poklon dobila od vrlo drage prijateljice.

Dijelimo li neki od proizvoda u sadržaju svoje torbe? Što vi nosite u svojoj?