Što nosim u svojoj torbi? Začudo, samo ono najosnovnije bez čega ne mogu zamisliti svakodnevicu. Ključevi, mobitel i punjač za mobitel su ključne stavke u mojoj torbi, ali niti jedan dan ne može proći bez jednog dobrog tekućeg ruža za usne, balzam za usne, kremu za ruke i termalnu vodu za osvježavanje lica. Prošli mjesec sam za rođendan od dragog dobila za rođendan predivnu Lovely bags torbu od koje se ne odvajam. Srednje je veličine i, iako u nju stane zaista mnogo stvari, ne želim je pretrpavati kao ostale torbe koje imam već u njoj nosim samo one proizvode koje svakodnevno koristim i koje mi uvijek trebaju biti pri ruci.

 

 

Od glavnih stvari, koje svaka ženska torba jednostavno mora sadržavati, u svojoj torbi nosim novčanik, ključeve i mobitel. Naravno, ˝blaženi˝ bili ovi moderni mobiteli kojima baterija ne traje dugo pa sa sobom uvijek nosim i prijenosni punjač za mobitel. Osim ovih najvažnijih stvari, uvijek imam i jedan paketić Airwaves kauguma (žvaka, kako god vam više odgovara). Za prethodno spomenute proizvode zaista vjerujem da se nalaze u svakoj ženskoj torbi.

 

 

Od kozmetike nikada ne nosim mnogo proizvoda sa sobom jer mi nisu potrebni tokom dana. Našminkam se ujutro prije odlaska iz kuće i šminka najnormalnije stoji na licu sve do povratka kući. Jedino što uvijek imam uz sebe je jedan balzam za usne, a trenutno jako volim Uriage Bariesun stick za usne sa SPF30, kojeg sam koristila cijelo ljeto i koji mi je odličan. Nosim i jedan od najdražih tekućih ruževa koji je odličan za svaki dan, a to je Aura Absolute Matte tekući ruž u nijansi 624 Last Goodbye. Za lice uvijek nosim jednu termalnu vodu kako bih se mogla osvježiti tokom dana, a trenutno koristim Uriage Eau Thermale* u mini verziji koja je odlična za nošenje u torbici. Također, pošto stiže hladnije vrijeme i koži ruku treba što više hidratacije, nosim sa sobom jednu malu kremicu za ruke - Cera di Cupra*. 

 

*Proizvodi koje sam dobila u rujanskom Tester Box-u.