Ljetni su izlasci najbolji, slažete se? Možete odjenuti najljepše haljine i sandale, pokazati svoju tek nedavno preplanulu put, uživati u koktelima i zabavama na otvorenom...

Međutim, mi žene često same sebi stvaramo pritisak da nismo dovoljno dobre - nismo dovoljno utegnute za ovu haljinu, dovoljno spretne za hodanje u tim i tim cipelama, dovoljno same sebi lijepe da izađemo bez šminke - i tako kvarimo provod i sebi i onima oko nas koji nas moraju slušati. Jedan od razloga tolikom nezadovoljstvu nesumnjivo su mediji. U filmovima i serijama gledate samo savršene žene dugih nogu koje svojim osmijehom osvajaju najveće zavodnike, a na Instagramu modele Photoshopom ispeglane kože i uklonjenih centimetara gdje "ne treba" te dodanih tamo gdje "treba".  Po nečijim nametnutim kriterijima. Bilo je dosta. Vrijeme je da i vi zablistate i uživate u svim prilikama koje imate!

Samopouzdanje

Voljeti sebe zvuči kao nešto tako jednostavno, a praksa pokazuje da je iznimno teško. Voljeti sebe, svoje tijelo i biti ponosan na samoga sebe, najveći je dar koji možete sami sebi pokloniti. Samopouzdani ljudi zrače na poseban način i upravo to više je nego polovica pripreme za svaki izlazak ili druženje, a sve ostalo samo su detalji. Nemojte se opterećivati da niste dovoljno dobri, već počnite hvaliti svoje vrline i upravo njih naglasite.

 

Tek nakon toga dolazi kozmetika. 

 

 

Bijeli zubi

Na preplanuloj puti bijeli zubi osobito dolaze do izražaja, a Signal White Now CC Bright pasta za zube korigira boju i osigurava zdravlje vaših zubi.

 

Zlaćana koža

Vjerujem da ste primijetili da svi u filmovima uvijek imaju sjajne noge i predivnu kožu bez ikakvih nepravilnosti. Premda ne sumnjam da su za takve potrebe korišteni različiti puderi za tijelo, Biovitalis ima Zlatnu kremu za očuvanje preplanulosti koja osim što njeguje kožu, daje joj zlaćani sjaj te ima predivan miris!

 

 

Spas u zadnji čas za sve osobe masne kože

Visoke temperature i pojačano mašćenje kože zna biti nezgodno ljeti, osobito kada vas netko uslika pa se zapitate je li vas netko nauljio ili što vam je to s odsjajem lica. Hello Beauty ima zanimljiv proizvod - spužvice za uklanjanje viška masnoće. Dolaze u preslatkoj rozoj kutijici s ogledalcem, a odlično je što su one namijenjene višekratnoj uporabi za razliku od papirića iste namjene. 

 

Bye, bye podočnjacima

Nesipavanost je kronična ljetna bolest ako volite dobre provode jer onda se spava samo na plaži, ali zato Dr. Brandt ima djelotvornu kremu DNA koja čini razliku već nakon prvog korištenja. 

 

Dodajte još dobar ruž (npr. Aura), odjevni predmet u kojem se najbolje osjećate i spremni ste za dobru zabavu do kasnih noćnih sati!

 

 

*Foto: link