Razmišljam da pokrenem posao izrade vlasulja jer moje kose ima posvuda i mislim da ako ju krenem skupljati, sigurno bih dobro zaradila. Doba je godine kada kosa osobito ispada, a razlozi mogu biti krivi proizvodi, nepravilna prehrana, stres ili nešto drugo. Donosim vam nekoliko savjeta i proizvoda koji će vam pomoći te koje sam ja počela primjenjivati te polako vidim da se situacija popravlja.

1. Masirajte vlasište vrhovima prstiju

Vrhovima prstiju, nikako ne noktima, lagano masirajte vlasište dvije minute svaku večer prije spavanja. Masaža će potaknuti cirkulaciju koja je važna za rast kose.

2. Isprobajte vitamine iz B skupine

Vitamini iz B skupine, a osobito B5, B6 i B12 sprječavaju ispadanje kose, a ostali vitamini iz te skupine odlični su sjajnu i zdravu kosu.

3. Upotrebljavajte prave proizvode

Izaberite blagi šampon namijenjen vašem tipu kose te također umasirajte šampon u vlasište, ali ne pregrubo. U Tester boxu mogli ste dobiti Ducray Anaphase+ balzam za jačanje kose koji je savršena nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose.

4. Sušite kosu pognute glave

Osim što ćete tako potaknuti kolanje krvi, kosa će automatski dobiti na volumenu.

5. Za sjaj upotrijebite ulje

Melvita Iznimno zlatno ulje nahranit će kosu i dati joj predivan sjaj. Važno je da ne sušite kosu sušilom odmah nakon nanošenja ulja kako ju ne biste dodatno spalili. Znate što se inače događa kad dodate ulje na vatru...

6. Isprobajte sprej za volumen

Avon u svojoj ponudi ima sprej za volumen iz Advance Techniques linije koji možete nanijeti nakon pranja kose. Ako vam je kosa rijetka, onda je ovo proizvod za vas.

 

 

 

*Foto: link