Voljela bih utješiti i sebe i vas i reći vam da još uvijek stignemo pripremiti tijelo za plažu, ali činjenica je da nema više vremena. Međutim, to ne znači da ne postoji način da se pokažete u što boljem izdanju i ovog ljeta. Dat ću vam i nekoliko modnih savjeta oko odabira kupaćeg kostima i modnih dodataka koji će vam također pomoći.

 

1. Preplanuo ten čini vas vitkijim - ne znam jeste li to primijetili, ali što ste tamniji, to ćete mršavije izgledati, ali ima smisla uzmete li u obzir da vas bijelo inače čini širim, a crno užim. Tako je i s kožom, a ako želite što prije dobiti brončanu boju, isprobajte Hello Summer brončani pekmez s UV filterima koji ima predivne zlatne šljokice. 

 

2. Odaberite odgovarajući kupaći kostim - premda ćete na internetu pronači brojne vodiče koji kupaći odgovara kojem obliku tijela, zapamtite da je samo važno da se vi osjećate dobro u onom što nosite. Uzalud svi vodiči i tuđa pravila ako se vi u nečemu ne osjećate zgodno i niste zadovoljni sami sobom. Sigurno ste s vremenom već naučili što vam dobro pristaje, ali ipak  pripazite na jednu stvar - veličina. Nemojte uzimati broj manji i tješiti sami sebe da stanete u M ako ste L jer će vam se samo urezati i neće dobro izgledati.

 

3. Ulje za vitkost - Elancy Slim Design ulje za vitkost bori se protiv strija i celulita, a sadrži bršljan i kofein koji razgrađuju masnoće. Zvuči kao spas u zadnji čas, osobito jer obećaju da djeluje već nakon sedam dana!

 

4. Šešir širokog oboda i velika torba - vizualni trikovi koji su ujedno i moderni. Primijetila sam da mi struk izgleda manje ako na ramenu nosim veliku torbu. Zvuči pomalo ludo, ali doista postoji neka optička varka s ovim modnim dodatcima.

 

5. Smanjite alkoholna pića i velike obroke prije plaže - ujutro svi izgledamo najbolje (ako ne znate kada se slikati u kupaćem, to vam je odgovor), ali ako se prethodno najedete i večer prije popijete dvije litre alkohola, ne možete očekivati da ćete izgledati dobro - bez obzira na sve prethodne savjete, osobito jer se vi sami sebi nećete sviđati.

 

Nadam se da ste pronašli neki koristan savjet te svakako javite je li vam nešto pomoglo!

 

 

 

*Foto: link1, link2