Nisu svi trendovi uvijek dobri (sjetite se samo onih neobičnih obrva) i ne trebate ih sve slijepo pratiti, ali zato svako godišnje doba ima neke svoje čari koje se mogu odlično uklopiti u kozmetički svijet. Tamnije boje počinju prevladavti u prirodi, stoga nije neobično ako se i mi želimo uklopiti zlaćanim, crvenkastim i ostalim toplim nijansama. Istražila sam koji su trendovi popularni ove jeseni te sam izabrala one za koje mislim da su vrijedni vaše pažnje.

 

1. Zlaćane i bakrene boje na noktima 

Zlatna više nije samo rezervirana za blagdane, već se i sada javlja, a ponajviše na noktima. Tamnije crvene i ljubičaste nijanse i dalje ostaju tipične jesenske boje, ali zlatne i bakrene metalik nijanse ipak će se više istaknuti. Moja je preporuka Avon True lak za nokte u nijansi Frosted Peach jer je vrlo pigmentiran, postojan, a cijena mu je pristupačna (30-ak kuna).

 

 

2. 50 nijansi crvene i narančaste na kapcima 

Peachy nijanse sada su u modi, a odlično je što ih sve novije palete sadržavaju (npr. Urban Decay Heat - na slici je petite inačica). Kombinirajte ih sa smeđim i zlatnim nijansama.

 

3. Sjajni obrazi 

Highlighteri nikada nisu bili poželjniji nego sada, a ako ste toplijeg podtona kože, birajte zlaćane nijanse. Ako još uvijek želite malo brončane puti jer ljeto je tek pri kraju, svakako nanesite i malo bronzera. Sve to možete pronaći u jednoj Aura City Lights  paletici koja je odlična zamjena za theBalm The Manizer Sisters. Zorya kistovi od prirodne dlake dobri su za nanošenje takvih proizvoda.

 

4. Čokoladne usne 

Smeđa i sve njezine nijanse ponovno se vraćaju u modu, a možete birati jeste li za mat ili sjajne ruževe. Ako ste ljubitelji mat ruževa, moja vam je preporuka Aura Ultimatte tekući ruž za usne u nijansi Blush Vertigo. Ako imate suhe i oštećene usne, obavezno nanesite jedan sloj balzama za usne prije nanošenja mat ruževa (sve preporuke idu Apivita balzamima za usne; trošim već treće pakiranje!).

 

Uživajte u bojama i zapamtite da nijedan trend ništa ne znači ako se vama ne sviđa! Ovo su prijedlozi, ali vi birate što je za vas najbolje.