Dvije godine nakon prve parfemske uspješnice, ELFS LOVE PINK parfema, slavni dizajnerski dvojac ELFS stvorio je još dva nova, senzualna parfema svježih, primamljivih i zavodljivih mirisnih nota. LOVE PINK je inspiriran klasičnom francuskom parfumerijom i raskošnim notama meda, ruže i božura. Tom parfemu sada se pridružuju LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE parfemi koji zajedno čine ELFS potpisnu mirisnu liniju u kojoj se svaka žena i djevojka mogu pronaći.

Kada su birali note, bilo im je važno da parfumer kombinira esencije koje čine kompaktnu cjelinu. LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE parfemi se inspirirani osvježavajućim cvjetnim notama i, kažu, bilo je vrlo teško postići da mirišu tako erotično, a opet, da budu nosivi cijeli dan. Zato smatraju da su stvorili svoj vlastiti stil i povezali svoju kreativnost s emocijama. Mi se slažemo u potpunosti.

LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE diptih temelji se na bijelom cvjetnom buketu koji je simbol senzualnosti, oštri i reski tonovi agruma ilustriraju čistoću dok voćni miomirisi predstavljaju seksipil, potpisni element svake ELFS kreacije.

Paralelno su snimljene i dvije kampanje u kojima senzualna Lucija Bedem kroz objektiv Danijela Galića utjelovljuje duh oba parfema, fluidnost BLUE i sviježinu TURQUOISE.

LOVE TURQUOISE

"Ovaj parfem smo dugo stvarali jer je vrlo teško napraviti osvježavajući miris koji je dovoljno cvjetan, ali i erotičan.

Uzor smo našli u Portofino, talijanskom mjesto koje je poznato po svojoj ljepoti. Parfemi ove estetike su se nosili na takvim, mondenim mjestima, mjestima beskrajne elegancije i rafiniranosti. Htjeli smo da parfem bude prisutan u zraku, da se osjeti da je osoba donijela dašak svježine, da impresionira, baš kao što su to činili Cary Grant i Eva Gardner kada su odlazili u Portofino.

Nosivi elementi parfema su osvježavajući i reski neroli koji raste blizu Portofina u Italiji i cvijet naranče s juga Španjolske. Otvaranje je puno energije s citrusnim notama, koje se zatim pretvara u cvjetni buketom jasmina, glicinije, jorgovana i heliotropa koji čine senzualan, ženstven miris. 

Nismo htjeli pretjerivati s ostalim materijalima jer je bilo bitno da ostane lepršav i poletan, slobodan interpretaciji." 

LOVE BLUE

"LOVE BLUE je naša ideja parfema za noć, za misticizam i nešto neočekivano. Razmišljajući o tome kako stvoriti opojne trenutke jedne večeri, odlučili smo se upustiti u kreaciju svježeg voća i slatkih začina.

LOVE BLUE je inspiriran zalaskom sunca na terasi i koktelima dok se šri opojan miris iz ljetne haljine, pun seksipila, koji budi fantazije. Ovo je parfem neočekivanog trenutka jedne večeri kad se probudi strast.

Da bi ga napravili slatkim i neodoljivim, parfem ima dva egzotična začina, poput kardamoma i tonke koji dolaze s otoka Madagaskara. To su dvije najdragocjenija slatka začina  u svijetu koji daju posebnu slatkoću i toplinu na cijelu kompoziciju. Senzualnost se dobiva na temelju svilenkaste kože, putem badema i kokosovog ulja koji daju poseban gurmanski dodir. Frezija, magnolija i božur ostavljaju pečat senzualne ženstvenosti i ultimativni seksipil.

BLUE je miris koji je nepredvidljiv."

I mi smo isprobali dva mirisna noviteta iz ELFS mirisne linije, a prve dojmove pogledajte na 00:39 minuti videa :) ELFS parfeme možeš kupiti na njihovom webshopu.