Zima je teško razdoblje za kožu. Grijani unutarnji prostori te hladan zrak i vjetar isušuju kožu. Hidratacija se najčešće spominje kao zlatno pravilo njege kože, no nerijetko zaboravljamo kako je kožu prije hidratacije potrebno pravilno i dubinski očistiti.

Svakodnevan stres, onečišćenja koja donosi život u gradu, česte promjene boravka na suhom i vlažnom zraku - koža je zimi posebno osjetljiva, posebice ona masna i sklona nepravilnostima. Takvu je kožu potrebno čistiti posebnim proizvodima koji dubinski čiste, ali istovremeno i hidratiziraju i njeguju je. Aktivni ugljen nezaobilazan je u njezi kože s nepravilnostima. Poznat po iznimnoj snazi uklanjanja toksina iz organizma, vrlo učinkovit u čišćenju i detoksikaciji, predstavlja pravi spas za njegu kože sklone nedostacima.

Kakva je vaša dnevna rutina njege lica? Iako ne preskačete skidanje šminke, pomno nanosite dnevnu i noćnu kremu, u slobodno vrijeme ne propuštate staviti i masku, vaša koža nikako da postigne onu željenu svježinu i blistavi sjaj. Jasno vidljive nepravilnosti, problematična T-zona, koža bez sjaja…Kako koži konačno pružiti njegu kakva joj je potrebna?

Njegu je najbolje započeti svakodnevnom upotrebom gela za umivanje lica, poput Dr. Organic gela s aktivnim ugljenom. Obogaćen voćnim ekstraktima koji koži daju dodatnu energiju, ovaj gel djelotvorno uklanja nečistoće, dubinski detoksicira i pročišćuje.  Dr. Organic gel za umivanje lica predstavlja aktivni ugljen u kombinaciji s odabranom mješavinom ulja, ekstrakata i voćnih kiselina organskog podrijetla – spoj s kojim čak 96% korisnika primjećuje dubinski očišćenu kožu.

Koži je iznimno važno pružiti i redoviti piling, posebice ako se borite s nepravilnostima. Dr. Organic pročišćavajući piling dubinski čisti pore pružajući detoksikacijski učinak. Kombinacija aktivnog ugljena  i mješavine bioktivnih sastojaka organskog podrijetla omogućuje i piling i dubinsko čišćenje pora. Svježa, čista koža i vidljivo čišće pore ono su čemu svjedoči čak 93% korisnika nakon upotrebe Dr. Organic pročišćavajućeg pilinga.

Zadnji, ali ne manje važan korak u njezi kože je korištenje maski, uglavnom nakon pilinga ili čišćenja lica. Barem jedanput tjedno koži lica podarite čarobno djelovanje maski jer obiluju aktivnim tvarima koje prodiru u epidermu, revitaliziraju kožu i dodatno je hrane. To je posebno važno za kožu koja se bori s nepravilnostima stoga masku valja pomno odabrati. Dr. Organic pročišćavajuća maska protiv onečišćenja pomaže u uklanjanju masnoća i nečistoća. Dubinski pročišćava, detoksicira i čisti pore, a zahvaljujući voćnim ekstraktima koži daje dodatnu energiju te se ona čini vidljivo osvježenom. Točno ono što je problematičnoj koži potrebno. Naime, čak 96% korisnika primjećuje detoksiciranu kožu nakon ove maske.

Proizvode možete nabaviti u Bauerfeind i bio&bio prodavaonicama.