Tijekom zimskih mjeseci koži je potrebna raskošna njega, ali i efekt lijepog izjednačenog tena. Preporučujemo jedinstvenu Dr. Hauschka toniranu kremu koja pruža koži iznimno bogatu njegu te istovremeno omogućuje prirodan, nježno toniran ten.

Raskošna tonirana krema s biranim organskim sastojcima

Zahvaljujući dragocjenim biljnim uljima avokada i badema, ružinom i pčelinjem vosku koji štite kožu te dunjinim sjemenkama, krema dugotrajno čuva kožu od isušivanja.

Pritom regulira masnoću i vlažnost kože te aktivira njezinu sposobnost zadržavanja vlažnosti.

Dr. Hauschka tonirana dnevna krema s jedne strane njeguje normalnu, suhu, osjetljivu kožu sklonu crvenilu i vidljivim kapilarama, ali i zrelu kožu. Harmonično se sljubljuje s tonom kože i osigurava ujednačen ten.

Kompozicija s ljekovitim biljkama ružom, dunjom i gospinom travom jača kožu i potiče njezinu vlastitu snagu, a ružina vodica i ekstrakti bjelodana pritom djeluju harmonizirajuće.

Dr. Hauschka tonirana krema idealna je za suhu, zrelu i osjetljivu kožu, sklonu crvenilu.

Kvaliteta bez kompromisa

Dr. Hauschka je vodeća svjetska organska kozmetička linija bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola (PEG).

Sve sirovine korištene za proizvodnju Dr. Hauschka kozmetike potječu iz isključivo certificiranog organskog uzgoja te zadovoljavaju Demeter i fair-trade standarde. Svi proizvodi certificirani su s NATRUE, međunarodnim pečatom kvalitete za prirodnu i organsku kozmetiku. Proizvodi su također testirani od strane dermatologa i oftalmologa. Nisu testirani na životinjama.

Potražite Dr. Hauschka kozmetiku u svim bio&bio trgovinama, web shopu www.biobio.hr i odabranim ljekarnama. | 0800 246 246.