Ako sam se u nešto uvjerila otkako se bavim kozmetikom, to je da cijena može, ali i ne mora jamčiti kvalitetu. Često su me neki skuplji proizvodi oduševili, ali nekad su me i potpuno razočarali. Isto vrijedi i za one drogerijske i vrlo pristupačne proizvode; ponekad bi mi bilo žao i tih desetak kuna, a ponekad sam se istom proizvodu vraćala nebrojeno puta. Zaključak je da ne treba ništa podcjenjivati i zato vam danas donosim pet odličnih dekorativnih proizvoda za lice različitog cjenovnog ranga, a osobito ih preporučujem osobama masne kože.

 

 

1. Baza za puder - essence all about matt! oil control baza za puder košta dvadesetak kuna, a usporit će proces mašćenja kože do nekoliko sati! Za te novce sigurno nećete pronaći bolji proizvod te namjene.

2. Tekući puder - L'Oreal Paris Infallible Matte 24H tekući puder možda ste već isprobali zahvaljujući Tester boxu, a ako niste, onda je sada pravo vrijeme. Odličan puder za masnu kožu vrlo dobre prekrivne moći, a cijena mu je oko 80 kn. 

3. Transparentni puder u kamenu - essence all about matt! fixing puder u kamenu također je izvrstan proizvod ako imate masnu kožu te će sve fiksirati da ostane na svom mjestu. Cijena mu je tridesetak kuna.

4. Rumenilo - L.O.V MAKEUP Heartful healthy glow rumenilo mogli ste dobiti u najnovijem Tester boxu te ako se našao u vašoj kutijici, vjerujem da ste se uvjerili da je riječ o pigmentiranom rumenilu u vrlo elegantnoj ambalaži. Ne trusi se i lako se nanosi, a cijena mu je oko 50 kn. 

nijansa Graceful Rose

5. Highlighter - theBalm Mary-Lou Manizer kraljica je među svim highlighterima i vrijedi svake kune (oko 190 kn). Decentni zlaćani sjaj koji se prepoznaje!

 

 

Nadam se da ste pronašli bar jedan proizvod za sebe!