Kada bismo proveli anketu i pitali žene koji dekorativni kozmetički proizvod vežu uz ljeto, sigurna sam da bi 95 % žena odgovorilo bronzer. I slažem se, neću to osporavati, on doista daje taj sun-kissed izgled kojemu svi težimo osobito ljeti, međutim, bronzer je mnogo više od toga i možete ga upotrebljavati svakodnevno na više načina neovisno koje je doba godine.

 

 

Postoje različite vrste bronzera; neki su mat, neki su sjajni, neki su kremasti, neki u prahu, a neki u kamenu. Ako želite kupiti samo jedan bronzer i ne znate koji biste odabrali, onda kupite mat u kamenu. Jedan od takvih upravo je theBalm Bahama Mama bronzer koji su neki sretnici dobili u Tester boxu za veljaču. Zašto baš takav? Mat bronzer možete upotrebljavati za konturiranje što sjajnim bronzerom ne možete (mislim, možete, ali ne želite jer ćete izgledati smiješno), decentniji je i idealan za svaki dan.

Tri različite namjene bronzera:

  1. Konturiranje - bronzerom možete naglasiti crte lica i često su dobri mat bronzeri pigmentiraniji i kvalitetniji od proizvoda namijenjenih isključivo konturiranju. Nanesite ga ispod čeljusne kosti (malo niže od rumenila), uz rub kose te nosa. Važno je da ga dobro izblendate i ne pretjerujete u količini.
  2. Osunčan ten - ako želite izgledati preplanulo, umjesto rumenila nanesite bronzer. 
  3. Umjesto sjenila - bronzer uvijek možete upotrijebiti umjesto sjenila, a to je osobito praktično ako putujete. Budući da su smeđe nijanse većini omiljene, to je dodatan plus (za razliku od rumenila koje ćete rijetko staviti na kapke).

Naravno, ako imate svjetliju kosu i obrve, u kritičnim situacijama bronzer vam može poslužiti umjesto sjenila ili olovke za obrve. Meni se jednom dogodilo da sam otišla na trodnevni put bez sjenila za obrve, ali imala sam bronzer i izvrsno je poslužio! 

 

Ako imate svjetliju put, nemojte odabrati pretamnu nijansu bronzera kako ne biste izgledali preumjetno. Cilj vam je dodati malo tople boje svom tenu, a danas je preplanulost privlačan faktor.

Bahama Mama bronzer stvarno je jedan od najboljih bronzera koji sam isprobala. Mat je, lako se nanosi i blenda, odgovara mom tonu kože i vrlo je postojan, stoga ako ne znate koji bronzer kupiti, vjerujem da bi vam se ovaj mogao svidjeti.

 

 

Nadam se da sam vas uvjerila da je bronzer doista odličan proizvod i da se svakako treba naći u vašoj kozmetičkoj torbici. I zapamtite - manje je više!