Ljetni su dani iza nas, a svi znamo da ljeto često uz sebe nosi zabave, neprospavane noći i nezdrav način života, stoga je došlo vrijeme za oporavak. Ako ne znate kako sami izliječiti svoje beauty probleme, držite se ovog plana i vidjet ćete razliku!

 

 

Ako ste pretjerali s kavom i vinom

Ako jutro započinjete kavom, a večer završavate vinom (čašom ili bocom, neka ostane tajna!), na zubima se mogu pojaviti mrlje kojih se nije lako riješiti.

Plan

Perite zube bar tri puta dnevno po tri minute, a odaberite pastu koja izbjeljuje zube kao što je Splat Blackwood pasta za zube. U međuvremenu dok čekate rezultate, pomoći će vam Signal White Now Touch olovka za izbjeljivanje zubi koja daje trenutne rezultate. 

 

Ako niste skidali visoke pete tjednima

Bolna stopala i žuljevi dolaze uz visoke pete, ali ako ništa drugo bar ste dobro izgledali zadnja četiri vikenda!

Plan

Od kiše ima bar neke koristi, stoga se možete vratiti ravnoj i zatvorenoj obući. Zamolite blisku osobu za masažu stopala (ali smislite kako se odužiti) i redovno upotrebljavajte kremu za stopala koja će omekšati kožu i ubrzati cirkulaciju (npr. Gamila Secret balzam za noge).

 

Ako ste uništili kosu

More, sunce, sol... Kosa vam je vjerojatno oštećena i vapi za kvalitetnom njegom.

Plan

Skratite vrhove i izaberite jedan dan u tjednu kad ćete kosi pružiti dubinsku njegu. Više savjete pronađite ovdje

 

Ako ste zaspali sa šminkom

Najveća i najčešća pogreška definitivno je otići spavati sa šminkom. Zbog toga će vam se pojaviti prištići i dugoročno ćete napraviti štetu svojoj koži.

Plan

Prvi tjedan svaki drugi dan napravite piling kako biste dubinski očistili kožu i vratili joj sjaj (primjerice, isprobajte Eminence set koji možete vidjeti na gornjoj slici), a s prištićima vam može pomoći La Roche-Posay Effaclar Duo (+).

 

Ako niste redovno upotrebljavali SPF 

Većina nas žudi za preplanulom puti, ali zato zaboravljamo da prekomjerno izlaganje suncu ubrzava starenje kože.

Plan

Spriječite perutanje kože bogatom hidratacijom, a ako su vam se pojavile mrljice redovno upotrebljavajte kremu za ujednačavanje tena kao što je Ducray Melascreen Photo Aging noćna krema.

 

Ako krenete još danas, brže ćete doći do željenih rezultata.

 

*Foto: link