12 - mjesečni plan

Box proizvodi

Odabirom ove opcije kupuješ dvanaest mjesečnih boxova s po minimalno pet ekskluzivnih testera, putnih pakiranja i punih veličina kozmetičkih proizvoda iznenađenja. Jedanaesti i dvanaesti box su gratis, a iznos se plaća jednokratno, dakle nema ponovne naplate sljedeći mjesec. Sadržaj boxa mijenja se svaki mjesec i usklađen je s tvojim preferencama ako si prethodno popunila anketu. Poštarina za ovaj set boxova je besplatna, a boxove ćeš zaprimati 22. u mjesecu narednih dvanaest mjeseci. Ako si ovaj plan kupila od 1. do 15. dana tekućeg mjeseca, prvi box zaprimit ćeš 22. dana istog mjeseca.

Sadržaj prethodnih izdanja Tester boxova možeš vidjeti na fotografijama.

1.000,00 kn
Mjesečni plan - prosinac   +0,00 kn

* Obavezna polja

Brendovi u tester boxu

Subrina professional

Ziaja

Curaprox

Mala od lavande

Alavi

Skincode

NuMe

Pickbox

Geomar

Maybelline New York
Medikol
Giardino dei sensi
Uriage
Juliana nails
Eveline
L'Angelica
Cera di cupra
Hello beauty
Almagea
Avon
Kozmo
Avene
CL Med
dr.brandt
Ducray
Aura kozmetika
Nicole
Mizon
SVR
Amika
Apivita
Neoviderm
Novexpert
Roc
Essence

Prati nas na

facebook instagram youtube

Budi informirana

Među prvima saznaj sve o najnovijim akcijama, promocijama i novostima vezanima za Tester box.

Tester box je usluga online pretplate na testere ekskluzivnih proizvoda top kozmetičkih brendova. Nakon što je ovaj koncept doživio uspjeh na svjetskoj razini, donosimo ga i u Hrvatsku! Pretplati se na svoj box i svaki mjesec zaprimi pet vrhunskih proizvoda na svoj kućni prag ili ih pošalji prijateljici.

Kako bismo bili sigurni da će ti proizvodi odgovarati, popuni kratku anketu i otkrij nam svoje kozmetičke preference, a mi ćemo tvoj box prilagoditi samo tebi. I sve to zapakirano u divnu kutiju za koju ćeš sigurno pronaći drugu namjenu.

Kada zaprimiš kutiju, posjeti naš web, ocjeni proizvode, kupi ih u punoj veličini ili pogledaj naše savjete za njihovo korištenje. Budi u trendu, otkrij svijet kozmetičkih noviteta i rezerviraj svoj Tester box danas!

2015 © Tester box. Sva prava pridržana.